logo songteksten.net

Dean McDermott: ik ben geen monster na affaire

(Novum) - Dean McDermott vindt niet dat hij als slecht kan worden bestempeld omdat hij zijn vrouw Tori Spelling heeft bedrogen. "Ik ben geen monster. Ik ben een mens en ik heb een fout gemaakt", zegt de acteur in het Canadese programma Entertainment Tonight. Eind vorig jaar werd bekend dat McDermott Spelling, die samen vier kinderen hebben, had bedrogen.

"Ik heb het verprutst en daar kom ik voor uit en daar word ik voor geholpen. Maar om mij een monster of slecht te noemen is heel pijnlijk. Ik ben niet de eerste die zijn vrouw heeft bedrogen", vervolgt de 47-jarige McDermott, die een verslavingsverleden heeft. "De affaire had meer te maken met hoe ik me over mezelf voelde."

Hoewel de actrice destijds liet weten kapot te zijn van zijn bedrog, zijn de twee nog steeds samen. Wel werd Spelling, die met haar gezin wordt gevolgd in de realityserie True Tori, afgelopen weekeinde opgenomen in het ziekenhuis. "De opnames van de show zijn natuurlijk heel erg emotioneel en vinden zes dagen per week plaats. Dat eiste eindelijk zijn tol en nu heeft ze bronchitis, een ontsteking aan haar neusholtes en longontsteking."

Volgens McDermott gaat het goed met zijn vrouw, waar eerder over werd gefluisterd dat ze in quarantaine werd geplaatst omdat ze ebola zou hebben. "Ze wordt goed verzorgd in het ziekenhuis."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren