logo songteksten.net

Lindsay Lohan vond rust in gevangenis fijn

(Novum) - Lindsay Lohan ziet haar veertien dagen in de gevangenis in 2010 niet helemaal als een vervelende ervaring. "Het raarste was dat ik eindelijk rust had in mijn leven", zegt de actrice in een aflevering van de Britse talkshow The Jonathan Ross Show, die zaterdag wordt uitgezonden.

"Hoe doodsbang ik ook was, ik had eindelijk het gevoel dat ik me tegenover niemand hoefde te verantwoorden of iets voor iemand moest doen", blikt Lohan terug. De 28-jarige actrice moest de bak in omdat ze de voorwaarden van haar proeftijd had geschonden, die ze kreeg opgelegd omdat ze onder invloed achter het stuur zat. De actrice moest eigenlijk negentig dagen brommen, maar de gevangenis zat te vol waardoor ze de rest van haar straf uit moest zitten in een afkickkliniek.

Hoewel Lohan spijt heeft van haar gedrag, vond ze eenzame opsluiting een heftige straf voor haar daden. "Ik heb een fout gemaakt, ging naar een club, had gedronken en ben naar huis gereden en dat is niet goed. Maar om iemand in die positie te plaatsen...''

''Het was heel erg eng en hard", vertelt de actrice. "Je mag een uur per dag je cel uit en mag niet naar buiten. Ik denk niet dat mensen dat weten, maar de meiden in andere cellen zaten daar voor moord."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren