logo songteksten.net

Julianne Moore in Hunger Games door kinderen

(Novum) - Julianne Moore wilde graag in The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 spelen omdat haar kinderen fan zijn. "De meeste films die ik doe, zijn niet voor kinderen", zegt de actrice, die vanaf volgende maand te zien is in de derde film, in het Amerikaanse vrouwenblad More.

"Mijn zoon lag in de rij toen de eerste The Hunger Games uitkwam. Ze houden allebei van de boeken", zegt Moore over de 16-jarige Caleb en de 12-jarige Liv. "Voor hen betekent het heel veel dat ik in Mockinjay speel."

Hoewel de 53-jarige actrice door haar kinderen in de sciencefictionfilm speelt, trekt ze zich tegenwoordig minder aan van de mening van anderen. "Als je net begint in dit wereldje dan heb je niet het gevoel dat jij de beslissingen neemt en dat je naar anderen kijkt voor goedkeuring", legt ze uit. "Als je ouder wordt dan realiseer je je dat de weg die je kiest uit jezelf komt, door je eigen verlangens en verantwoordelijkheden."

Moore heeft nu het gevoel dat zij degene is die alle knopen doorhakt. "Je kiest je werk. Je kiest je leven. Dat is waar je kracht vandaan komt en dat is een heerlijk gevoel."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren