logo songteksten.net

'Nederland kan niet zonder Gordon'

(Novum) - Een Gordon-vrije periode in Nederland lijkt vooralsnog een mythe. De zanger is nog elke dag in het nieuws ook al is hij naar een onbewoond eiland gestuurd. "Het is ongelofelijk. Blijkbaar kan Nederland niet zonder Gordon", concludeert een woordvoerder van het reclamebureau dat de actie voor een chocoladefabrikant opzette.

Het bureau, dat Nederland namens Nestlé een week zonder Gordon gunde, is verrast dat de zanger toch iedere keer de media haalt. "Wij hebben er toch echt alles aan gedaan", aldus de zegsvrouw. "Hieruit kunnen we concluderen dat Nederland toch echt niet zonder hem kan."

Met Gordon lijkt het ondertussen redelijk te gaan. Op de beelden die van hem binnendruppelden in de afgelopen dagen is te zien dat hij rustig op het strand ligt, in zee z'n slippers wast en een vuurtje stookt. "Ik zag hem gisteren wat haren uit zijn hoofd trekken, maar we hebben nog geen bericht dat we hem moeten ophalen."

De zanger, die voor zijn trip naar het eiland voor de kust van Honduras alleen wat broodnodige spullen meekreeg, blijft als alles goed gaat tot dinsdag op het eiland. Dan keert hij terug naar Nederland.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren