logo songteksten.net

Jon Cryer vreesde voor leven Charlie Sheen

(Novum) - Jon Cryer is lang bang geweest dat zijn Two and a Half Men-collega Charlie Sheen iets zou overkomen. Hij was zo ongerust dat hij continu een telefoontje verwachtte dat er iets vreselijks met hem was gebeurd. Dat zegt hij in een interview met The Huffington Post.

"Iedereen die bevriend is met een drugsverslaafde weet hoe het is om te leven met die angst. Ik had dat heel erg bij Charlie. Het was heel zwaar om daarmee te leven", bekent de 49-jarige acteur, die jarenlang naast Sheen te zien was in de sitcom.

Ook op de set was Sheen veelvuldig onderwerp van gesprek. Cryer vroeg zich vaak af of er überhaupt iemand tot hem door kon dringen. "Ik was dat toen zeker niet", aldus de acteur.

Sheen werd in de tv-serie vervangen door Ashton Kutcher, die echter wel een ander personage vertolkt. Kutcher is sindsdien geregeld slachtoffer van Sheens pesterijen op Twitter. "Ik heb geen idee waarom hij dat doet, want de volgende dag biedt hij zijn excuses weer aan. Ik vind het vervelend voor Ashton. Hij doet ook maar gewoon zijn werk. Hij heeft er ook niet om gevraagd", zegt Cryer daarover. "Het is onnodig."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren