logo songteksten.net

Ouders Amanda Bynes houden zeggenschap

(Novum) - De ouders van Amanda Bynes blijven zeggenschap houden over haar geld. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. De actrice werd eerder deze week onder curatele gesteld en wilde dit vrijdag aanvechten in de rechtbank.

De 28-jarige Bynes kwam echter niet opdagen en stuurde een advocaat in haar plaats. De rechter oordeelde dat de actrice helemaal geen advocaat kan inhuren omdat haar ouders de controle hebben over haar geld.

Bynes, die eerder deze week een kliniek waar ze verbleef wegens psychische problemen verliet, sprak vrijdag op Twitter al haar ongenoegen over haar ouders uit. "Ik ga vandaag naar de rechtbank met mijn advocaat om te bewijzen dat ik uitstekend in staat ben mijn persoonlijke leven en financiƫn in de hand te houden. Ik ben woedend." Ook beschuldigde ze haar vader wederom van seksueel misbruik.

De actrice werd vorige maand gedwongen opgenomen omdat het weer niet goed met haar ging. Zo werd ze betrapt op winkeldiefstal en kroop ze onder invloed achter het stuur. Bynes zat vorig jaar al enkele maanden in een kliniek.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren