logo songteksten.net

Gasten Samson & Gert hoeven niet meer te kloppen

(Novum) - De gasten die regelmatig de deur platlopen bij Samson & Gert hoeven in de nieuwe reeks afleveringen niet meer te kloppen omdat de bel het niet doet. De bel werkt in ieder geval in de eerste uitzending, verklapte acteur Gert Verhulst vrijdagochtend op de Vlaamse radiozender MNM.

In de nieuwe reeks verruilen de pratende hond en zijn baasje hun vertrouwde woonkamer voor een vakantiehuisje in de Ardennen. Ook andere personages als de burgemeester en Alberto hebben een huisje gehuurd, die voorlopig dus gewoon kunnen aanbellen bij Samson en Gert. "Onze bel werkt nog ja, maar er gaat toch wel iets bijzonders gebeuren met die bel. Dat kon niet uitblijven."

Marlèneke, de onzichtbare vrouw waar Gert in de serie al jaren een oogje op heeft, is ook uitgenodigd in het boshutje van Samson en Gert. "Het huisje is groot genoeg", aldus de acteur en Studio 100-baas hoopvol. "Als er niets tussenkomt, gaat ze mee."

De 46-jarige Gert, die zijn zwarte haardos de afgelopen jaren langzaam grijs zag worden, is niet van plan om voor de nieuwe reeks een bezoek aan de kapper te brengen. "Denk je dat de mensen het verschil tussen Samson en mezelf niet meer kunnen zien? Ik zal mijn borsthaar kleuren maar daar blijft het bij", grapte hij.

De nieuwe afleveringen werden donderdag aangekondigd en worden volgend jaar uitgezonden. Gert werd volledig overrompeld door alle positieve reacties uit België en Nederland. "Dat had ik eigenlijk niet verwacht. Ik dacht we maken een paar afleveringen en de mensen gaan dat wel leuk vinden maar ik had niet verwacht dat daar zoveel reacties op zouden komen. Het is fantastisch natuurlijk."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren