logo songteksten.net

Blondie wil samenwerken met Kanye West

(Novum) - Debbie Harry ziet het wel zitten om samen met Kanye West de studio in te duiken. "Het lijkt me fantastisch om met hem samen te werken. Wie weet gebeurt dat ooit", zegt de Blondie-zangeres in de Britse krant Daily Mirror.

De 69-jarige zangeres is naar eigen zeggen groot fan van de rapper. "Eigenlijk sinds hij een rapnummer schreef voor een tekenfilmserie", doelt Harry op Wests nummer voor The Cleveland Show uit 2009. "Dat was zo cool, grappig en slim."

De zangeres heeft de rapper ook wel eens gesproken. "Ik met hem gebeld en hij leek me heel normaal en makkelijk in de omgang. Hij kwam helemaal niet over als een eikel", zegt Harry over de rapper die geregeld in het nieuws komt vanwege zijn opvliegende karakter.

Vogue-redactrice Anna Wintour kwam oorspronkelijk met het idee voor een samenwerking van West en Blondie. Hoewel het er nooit van kwam, is ook gitarist Chris Stein geïnteresseerd. "Ik was verrast door hoe relaxed en aardig hij was omdat ik niet wist wat ik kon verwachten. Het is een hele aardige vent."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren