logo songteksten.net

Beau ziet zijn bekendheid als last voor kinderen

(Novum) - Beau van Erven Dorens denkt dat het voor zijn vier kinderen best vervelend is dat hij bekend is. "Voor de kinderen zie ik dat niet als iets positiefs. Zij vinden het niet erg, maar ik denk dat je met een last wordt geboren als je een bekende vader hebt", zegt de presentator voor de camera van Novum Nieuws.

"Stel je voor dat ik eens iets uithaal dat minder leuk is, dan worden ze daar wel mee geconfronteerd", legt Van Erven Dorens uit. Wel denkt de presentator dat zijn kinderen er niet hun leven lang last van zullen hebben. "Wellicht dat ik er tegen de tijd dat ze wat ouder zijn mee opgehouden ben."

De 43-jarige presentator vindt het jammer dat hij door zijn werk soms weinig thuis is. "Degene die er het meest bij inschiet, is mijn gezin. Maar daar maak ik wel afspraken mee." Van Erven Dorens vindt het leuk dat zijn kinderen nu ouder zijn en zijn tv-programma's kunnen kijken. "Ze gaan nu echt kijken, dus we praten er nu meer over."

Zo kijken zijn kinderen ook naar zijn reisprogramma De Vliegende Hollanders, dat sinds vrijdag op televisie is. Van Erven Dorens maakt graag in de toekomst nog meer avontuurlijke shows. "Ik wil zo veel mogelijk avonturen beleven."

Zijn vrouw staat volledig achter haar reislustige echtgenoot. "Ik mag van haar alles doen behalve de Mount Everest beklimmen", zegt Van Erven Dorens. Hoewel die droom nog niet werkelijkheid is geworden, laat hij die beslissing niet afhangen van zijn vrouw. "We zijn wel samen, maar niet hetzelfde."?

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren