logo songteksten.net

Wiet helpt Snoop Dogg bij schilderen

(Novum) - Snoop Dogg heeft een nieuwe hobby: schilderen. De rapper rookt steevast een joint voordat hij naar zijn penseel grijpt.

Snoop Dogg begon uit verveling met schilderen, vertelt hij in een interview met Paper Magazine. "Ik wilde een andere manier hebben om me te uiten dan via mijn muziek. Met muziek weet je nooit precies wat er echt in het hoofd van de artiest omgaat of wat hij voelt. Maar een beeld kan je veel vertellen over welke emoties iemand heeft. Ik wilde iets anders doen dat niet zou botsen met mijn muziek en mijn acteer- en televisiewerk. Iets dat er los van staat."

De 43-jarige artiest is naar eigen zeggen meestal stoned als hij aan het schilderen is. "Het geeft me meer visie en stelt me in staat om meer na te denken", laat Snoop Dogg weten. "Ik ben dan heel erg gefocust op wat ik doe, of het nou om kleurschema's of patronen gaat. Je kunt ook gewoon wat verf op de muur gooien en daarop voortborduren. Maar als je er tijd en energie in stopt en je concentreert, kun je ontzettend creatieve dingen maken."

Als hij klaar is met een schilderij, gooit Snoop Dogg er als 'finishing touch' wat as op of blaast hij er rook tegenaan. "Gewoon om dat sfeertje over te brengen. En dan kijk ik van een afstandje naar mijn werk en zeg ik: een of andere motherfucker gaat dit stuk stront kopen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren