logo songteksten.net

Tournee redde leven Mick Jagger

(Novum) - De uitgebreide tournee die The Rolling Stones afgelopen zomer maakten langs Europese podia heeft frontman Mick Jagger geholpen bij het verwerken van de dood van zijn vriendin. L'Wren Scott maakte in maart een einde aan haar leven.

Na de zelfmoord van Scott stelde Jagger een aantal optredens van The Rolling Stones in Australiƫ en Nieuw-Zeeland uit. De Britse band pakte zijn wereldtournee in de zomer weer op met een aantal concerten op het Europese continent, waaronder een optreden op Pinkpop. In die shows vond Jagger een welkome afleiding van zijn verdriet.

"De tournee hervatten heeft me geholpen bij het verwerken", vertelde de 71-jarige rocker in een interview met de BBC. "Ik kon me concentreren op mijn werk en had een geweldige tijd in Europa." Jagger was naar eigen zeggen compleet uit het veld geslagen door de pijn en rouw. "Het was uiteraard een vreselijk moeilijke tijd, voor mij en mijn familie."

Om Jagger de komende tijd te helpen bij het rouwproces en hem wat afleiding te bieden, heeft ex-vrouw Jerry Hall hem uitgenodigd om de kerstdagen samen met hun vier kinderen bij haar door te brengen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren