logo songteksten.net

Bette Midler vindt sexy Ariane Grande belachelijk

(Novum) - Bette Midler vindt dat jonge vrouwelijke popsterren, zoals Ariana Grande, te gemakkelijk hun lichaam in de strijd gooien om te scoren. Dat vertelt ze in een interview met Telegraph.

"Het is verschrikkelijk", reageert Midler als het gaat over de steeds sterkere aanwezigheid van seks in popmuziek. "Het is altijd verrassend om iemand als Ariana Grande met die gekke hoge mooie stem over een bankstel te zien glijden. Het ziet er belachelijk uit. Het is onnozel en ik weet niet wie haar vertelt dat te doen", vertelt de 68-jarige actrice en zangeres.

"Maar het zijn mijn zaakjes niet", vervolgt Midler. "Ik ben haar moeder niet. Of haar manager. Misschien vertellen zij wat ze moet doen. Seks verkoopt, seks heeft altijd nog verkocht."

Midler voelt zich te oud om te volgen waarom de videoclips van Ariane Grande en haar collegas opwindend zijn. "Kennelijk houden mensen ervan als het lijkt alsof mensen seks hebben. Ze vinden het erg leuk om elkaar op de kont te slaan. Ik ben te oud, ik weet niet waar dit allemaal heen gaat."

De veteraan komt tot slot met een tip voor haar jonge collega's. "Vertrouw je talent. Je hoeft jezelf niet te prostitueren om vooruit te komen. Echt niet."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren