logo songteksten.net

Stanley Burleson in show Brooklyn Nights

(Novum) - Acteur Stanley Burleson en muziekgroep LA The Voices maken deel uit van de cast van de nieuwe dinnershow Brooklyn Nights, waarmee producent Frank Wentink terugkeert in de showbizz. De voorstelling gaat over het New York van de jaren twintig van de vorige eeuw.

De voorstelling Brooklyn Nights bevat technische en artistieke hoogstandjes met ledschermen van 220 vierkante meter. Nummers van Frank Sinatra, Sammy Davis Junior, Gloria Estefan, Alicia Keys en John Miles worden verweven in de show. De cast bestaat verder uit April Darby, Esther Pierweijer, Ivanildo Kembel, Nick Nielsen, Sophia Wezer en Annelieke Bouwers. Zij worden begeleid door een achtkoppig orkest en zestien dansers. Marc Forno tekent voor de choreografie en de kostuums van Brooklyn Nights.

Wentink, grondlegger van de dinnershows in Nederland, werd onlangs door Studios Aalsmeer benaderd om een nieuwe show te produceren. "Ik had altijd al in mijn hoofd om nog een keer iets bijzonders te doen. Het publiek zal verrast worden en zal zich tijdens Brooklyn Nights op Broadway wanen, maar wel met een Hollands hart."

Brooklyn Nights is vanaf 29 november nagenoeg elke zaterdag te zien in Aalsmeer.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren