logo songteksten.net

Burt Reynolds veilt memorabilia en awards

(Novum) - Burt Reynolds heeft besloten een groot deel van zijn awards, memorabilia uit films en persoonlijke bezittingen te veilen. De 78-jarige Hollywoodveteraan heeft al jaren financiële problemen. De veiling vindt plaats op 11 en 12 december in Las Vegas, zo heeft veilinghuis Juliens Auctions aangekondigd.

Onder de te veilen spulletjes zit de Golden Globe die Reynolds in 1998 won voor zijn bijrol in Boogie Nights, maar ook prijzen die hij in de jaren '50 op de middelbare school won met American Football. Uit films als Smokey And The Bandit en 100 Rifles heeft de acteur kledingstukken beschikbaar gesteld. Ook zijn er veel spulletjes die door andere beroemdheden werden getekend, zoals bokshandschoenen met de handtekening van Mohammed Ali. Daarnaast gaan kunstwerken uit Reynolds privécollecties en een aantal autos onder de hamer.

De problemen voor de filmheld uit de jaren '70 begonnen in de jaren '90, na een serie onhandige investeringen en een dure scheiding van actrice Loni Anderson in 1993. In 1996 stapte hij naar de rechtbank met het verzoek hem bankroet te verklaren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren