logo songteksten.net

Creed-zanger Scott Stapp blut en bedreigd

(Novum) - Scott Stapp heeft een verontrustende video geplaatst op Facebook. Daarin beweert de Creed-frontman dat hij wordt bedreigd, sinds hij twee maanden geleden ontdekte dat er veel geld van hem is gestolen.

De zanger vertelt dat hij een aantal weken in zijn auto heeft geslapen en zelfs twee dagen lang geen geld voor eten had, omdat zijn bankrekeningen om onduidelijke redenen zouden zijn bevroren. Ook zou zijn rekening zijn geplunderd door hackers, en de bank weigert volgens hem onderzoek naar de zaak te doen.

Stapp beschuldigt mensen van zijn platenmaatschappij, die verdiensten zouden hebben achtergehouden. Omdat hij geen hulp heeft gekregen van zijn bandgenoten van Creed, vermoedt Stapp dat ook zij in het complot zitten. Dat zei hij naar aanleiding van de video in een interview met radiostation KISS 92.5, waarvan TMZ een fragment heeft gedeeld. In dat interview liet hij ook weten te vermoeden dat de belastingdienst achter hem aanzit, omdat hij zich in 2012 kritisch heeft uitgelaten over president Barack Obama.

Inmiddels logeert Stapp in een hotel. Volgens hem brengen de dieven van zijn geld geruchten in de wereld dat hij opnieuw drugs gebruikt, en heeft hij daarom de video opgenomen. "Ik kan niet langer toekijken en toestaan dat mijn kinderen vernederd worden door de daden van anderen, niet hun vader." Hij laat zijn fans weten op zoek te zijn naar een goede advocaat die hem wil helpen.

Stapp drukt zijn fans op het hart dat zijn leven in het teken van God staat en dat hij ondanks de geruchten niet opnieuw aan de drugs en alcohol zit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren