logo songteksten.net

Theo Maassen gaat optreden in Duitsland

(Novum) - Theo Maassen gaat naar het buitenland. De cabaretier gaat in 2015 stand-upoptredens verzorgen in Duitsland, vertelt hij vrijdag in een interview in de Volkskrant. "Ik heb als kind een jaar in Duitsland gewoond en heb daar leren lezen en schrijven", legt Maassen uit. "Die taal zit wel lekker in mijn mond. Ik vind het een mooie taal. Ik vind Duitsland een mooi land en ik vind Duitsers leuk."

De laatste show die de cabaretier in Nederland speelde, was de oudejaarsconferentie Einde Oefening die hij vorige jaar maakte. Hij heeft het afgelopen jaar alleen maar het programma 24 Uur met... gepresenteerd. Verder stelt Maassen in het stuk dat hij nooit meer interviews of talkshows wil doen. "Ik ga nooit meer iets doen wat ik niet leuk vind", bekent hij.

"Daarom zit ik ook niet meer bij De Wereld draait door of andere talkshows. Ik word er doodongelukkig van. Het is zo'n artificiële situatie, dat jij een vraag stelt en ik antwoord geef. Ik wil ook dingen aan de ander vragen." Het is niet duidelijk of en wanneer Maassen weer gaat optreden in Nederland.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren