logo songteksten.net

Muziek Stromae in film Rendez-Vous

(Novum) - Niemand minder dan Stromae zorgt voor de muziek in de nieuwe bioscoopfilm Rendez-Vous van regisseur Antoinette Beumer. In de boekverfilming komen hits voorbij als Alors On Danse, Formidable en Tous Les Mêmes. Dit maakte Filmdistributeur Independent Films vrijdag bekend.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Esther Verhoef over een vrouw die besluit het roer om te gooien en met haar man in Frankrijk een nieuw bestaan wil opbouwen, maar vervolgens een affaire begint met een bouwvakker. Loes Haverkort en Mark van Eeuwen vertolken de hoofdrollen.

De nummers van Stromae, die afgelopen week nog twee uitverkochte concerten gaf in Amsterdam, sluiten volgens Beumer perfect aan bij het verhaal met themas als liefde, relaties en vetrtouwen.

Rendez-vous is het eerste boek van Esther Verhoef dat wordt verfilmd. In 2006 werd het boek genomineerd voor de NS Publieksprijs en in januari 2007 won Verhoef als eerste Nederlandse auteur de Zilveren Vingerafdruk, de publieksprijs voor beste thriller. Rendez-vous ging al meer dan 320 duizend keer over de toonbank en is vertaald in het Engels, Duits en Russisch.

De film komt op 14 mei uit in de bioscopen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren