logo songteksten.net

Somogyi, Klaver en Uiting naar Noordkaap

(Novum) - Acteur Ferri Somogyi, actrice Kimberley Klaver en 3FM-verslaggever Lex Uiting stappen achter het stuur voor Serious Request. De drie vormen het BN'ers-team dat dit jaar deelneemt aan de Noordkaap Challenge.

Op maandag 8 december vertrekt een bonte stoet van zeventig avonturiers in stoere bolides vanaf het Mediapark in Hilversum voor een barre tocht naar het noordelijkste puntje van het Europese continent: de Noordkaap. Onderweg voeren de deelnemers opdrachten uit om geld in te zamelen voor de 3FM-actie Serious Request.

De karavaan keert 20 december terug in Haarlem, waar dan het Glazen Huis staat. Met meer dan 6860 kilometer op de teller wordt een cheque met de opbrengst overhandigd.

De Noordkaap Challenge werd in 2011 voor het eerst verreden om geld in te zamelen voor Serious Request. Vorig jaar sloten Viktoria Koblenko en Herman Hofman zich bij de toer aan. Dit jaar rijdt Ferri Somogyi samen met Lex Uiting naar de Noordkaap. Daar aangekomen voegt Kimberley Klaver zich bij het duo voor een barre nacht. Daarna vliegt Somogyi naar huis en rijdt Klaver de 4x4 met Lex naar Haarlem. De BN'ers roepen heel Nederland op uitdagingen voor hen te verzinnen, waarmee ze onderweg extra geld kunnen ophalen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren