logo songteksten.net

Cameron Diaz is niet veranderd

(Novum) - Cameron Diaz voelt zich nog steeds hetzelfde als 21 jaar geleden toen ze haar eerste filmrol speelde in The Mask. Dat vertelt de 42-jarige actrice in een interview met Veronica Magazine. "Ik bedenk me alleen maar hoe gezegend ik ben dat ik al die jaren later nog steeds films kan maken."

In het gesprek vertelt ze over haar rol in de film Annie. Ze speelt het personage Miss Hannigan, het weinig liefdevolle hoofd van het weeshuis waar Annie woont. Cameron heeft heel bewust niet gekeken naar andere actrices die Miss Hannigan al eerder speelden. Het personage in de film is namelijk anders dan in het origineel. "Déze Miss Hannigan is modern. De oude voelde zich niks waard omdat ze niet getrouwd was. Deze voelt zich lamlendig omdat ze niet beroemd is. Dat zegt iets over de maatschappij van toen en nu."

In het interview vertelt Diaz ook dat ze nauwelijks actief is op sociale media en daar ook geen behoefte aan heeft. "Tegenwoordig baseren we onze eigenwaarde op hoeveel likes we krijgen of op hoeveel volgers we hebben. Of we wel of niet op Youtube te vinden zijn of geselecteerd worden voor Americal Idol. Iedereen wil beroemd zijn."

De film Annie gaat op 17 december in Nederland in première.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren