logo songteksten.net

Anouk zou haar vader binnenlaten

(Novum) - Zangeres Anouk zou nog altijd de deur opendoen voor haar vader. Hoewel hij haar heel veel pijn heeft gedaan, zou ze hem vergeven, vertelt Anouk aan VIVA.

De 39-jarige zangeres heeft haar vader al heel lang niet meer gezien. Het nummer Daddy van haar laatste album Paradise And Back Again is fantasie. Een verbeelding van hoe Anouk hoopt dat het gesprek met haar vader zou gaan. Haar vader verliet het gezin toen de Haagse drie jaar was.

Het contact tussen de zangeres en de vaders van haar kinderen verloopt wel goed. "Zeker omdat ik weet hoe rot het is als je geen contact met je vader hebt. Ik doe daar erg mijn best voor." Anouk heeft vijf kinderen, maar redt het prima zonder een man. "Maak je alsjeblieft niet druk om mij, ik ben oké."

Anouk heeft het nauwelijks moeilijk met haar single bestaan. "Twee keer per maand moet ik heel erg huilen. Het zit er toch in, dat het zo hoort, dat je het gezamenlijk moet doen." Op die twee dagen is ze even verdrietig, de rest van de tijd vindt de zangeres het prettig om alleen te zijn.

Toch zijn er nog altijd twijfels over haar relatie met Remon Stotijn. "De relatie met mijn ex-man was soms vermoeiend, maar ik had oud met hem kunnen worden. Dat weet ik. En het is me niet gelukt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren