logo songteksten.net

Stephen Collins heeft spijt van misbruik

(Novum) - Acteur Stephen Collins heeft in een verklaring toegegeven dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan ongewenste intimiteiten met drie minderjarige meisjes.

De 67-jarige 7th Heaven-acteur, die sinds de eerste berichten over het vermeende kindermisbruik niet op de kwestie heeft gereageerd, vertelt in de verklaring aan People over de drie incidenten verspreid over twintig jaar, van 1973 tot 1994. "Ik heb de laatste twintig jaar niet meer de neiging gehad nogmaals op dergelijke wijze te handelen", zegt Collins.

Collins schrijft ook waarom hij nooit zijn excuses heeft aangeboden aan de slachtoffers. "Veertig jaar geleden deed ik iets verschrikkelijks verkeerd waar ik heel erg spijt van heb. Sindsdien moet ik ervoor boeten. Ik heb besloten deze kwestie openbaar te maken, omdat twee maanden geleden geluidsopnames zijn gepubliceerd van een vertrouwelijke huwelijkstherapiesessie met mijn toenmalige vrouw Faye Grant. Het gesprek werd zonder medeweten of toestemming van mij of onze therapeut opgenomen."

"Tijdens het opgenomen gesprek beschreef ik gebeurtenissen die 20, 32 en 40 jaar geleden plaatsvonden", vervolgt Collins. "De publicaties leidden tot aannames en insinuaties die veel verder gaan dan wat er werkelijk gebeurd is. Hoe moeilijk dat ook is, ik wil dat mensen de waarheid horen."

De acteur geeft ook een interview aan Yahoo Global News. Dit interview wordt vrijdagavond gestreamd op Yahoo en uitgezonden op televisiev door ABC. In dit interview gaat de acteur dieper in op zijn twijfels of hij de vrouwen verontschuldigingen moet aanbieden. "Ik kreeg de kans bij een van de vrouwen vijftien jaar na dato. Dat stelde ze op prijs. Maar ik heb nu geleerd dat mijn openheid tijdens de huwelijkstherapie dingen erger voor de dames heeft gemaakt en dat ik oude wonden heb opengehaald. Ik heb de andere twee vrouwen niet benaderd. De ene vrouw moet nu in de vijftig zijn, de andere in de dertig."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren