logo songteksten.net

Zieke Thé Lau voelt zich prima

(Novum) - Thé Lau mag dan uitbehandeld zijn, de zanger die een vorm van keelkanker heeft, voelt zich prima. Zo vertelt hij aan RTL Boulevard. "Ik voel me prima, kom nooit in het ziekenhuis en fysiek gezien word ik alleen maar sterker."

De voorman van The Scene kreeg een tijd geleden te horen dat hij niet lang meer te leven heeft. Die datum is vorige week verlopen. "Dat is wel een kick, het gevoel alsof ik een wedstrijd heb gewonnen." Maar Thé Lau beseft dat hij ernstig ziek is en dat het ineens afgelopen kan zijn. "Ik heb wel iets in mijn lichaam, en als dat besluit dat het over is, dan vreet het mij helemaal op."

De zanger vertelt dat hij op een rustige manier met zijn ziekte probeert om te gaan. "Veel mensen zien het als een onrecht. Maar ik heb bedacht dat dit voor mij niet een manier is om hiermee om te gaan", aldus de artiest. "Iedereen gaat een keer dood, maar bij mij gaat dat wat eerder gebeuren."

Thé Lau (62) kreeg eind maart de diagnose dat hij nog zes à negen maanden te leven heeft. Sindsdien heeft hij het heel erg druk. "Ik heb het in de afgelopen twintig jaar niet zo druk gehad als nu. Dit jaar was een aaneenschakeling van hoogtepunten. De power die ik altijd in mij had, komt er nu uit."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren