logo songteksten.net

Charlie Sheen opnieuw in jaren tachtig-rol

(Novum) - Charlie Sheen keert terug in zijn opvallende rol uit de jaren tachtig-film Ferris Buellers Day Off. Dat melden diverse media.

Sheen viel op in de film als de rebelse jongen in de wachtkamer van het politiebureau waar hij in gesprek raakt met het het karakter van Jennifer Grey. De scène wordt opnieuw tot leven gebracht voor de televisieserie The Goldbergs, die zich afspeelt in de jaren tachtig.

De acteur speelde de kleine rol vlak voordat hij doorbrak met de oorlogsfilm Platoon. In recente jaren is Sheen een controversiële gast op de filmsets. Hij werd ontslagen bij Two and a Half Men wegens zijn onhandelbare gedrag. Recent bleek ook dat de opnames voor Anger Management, zijn huidige televisieserie, stil werden gelegd omdat Sheen zich bezeerde na onbezonnen gedrag.

De rol uit Ferris Buellers Day Off is misschien niet de enige herleving van oude tijden. Geruchten gaan dat hij voor de allerlaatste aflevering nog een keer zal verschijnen in Two and a Half Men. "Ik zou het zeker doen ja", vertelde Sheen in oktober aan Extra. "Ik ben een fatsoenlijke afsluiting verschuldigd." Vorige week hintte huidig Two and a Half Men-ster Ashton Kutcher dat het optreden plaats gaat vinden. "Ik mag er niks over zeggen. Maar ik ben er bang voor."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren