logo songteksten.net

Franco en Rogen laten humeur niet verpesten

(Novum) - Hoewel hun film The Interview niet verschijnt, gaan James Franco en Seth Rogen vrolijk door met hun leven. Dat meldt entertainmentzender E!

Franco deelde een aantal foto's op zijn Instagram waar hij te zien is op een huisfeestje in New York. "Feestdagen met Klaus en de dames", schrijft hij bij een foto waarop hij te zien is met onder meer Lady Gaga, Courtney Love en MoMa-directeur Klaus Biesenbach. Ook plaatste hij later een foto waarop hij lachend poseert als hij gevolgd wordt door een paparazzo. "Kijk naar deze arme jongen. Hij moet me de hele dag volgen en lastig vallen met zijn stomme camera om de kost te verdienen."

Rogen vloog intussen naar Los Angeles na zijn verblijf in New York. In de ochtend werd hij met een goed humeur gespot bij het kantoor van filmmaatschappij Sony, waar hij waarschijnlijk de gebeurtenissen van de afgelopen week ging bespreken. Er wordt vermoed dat Sony zeker negentig miljoen dollar verliest na het annuleren van de film.

In tegenstelling tot veel collega-filmmakers, heeft het duo zich op de social media niet uitgelaten over het schrappen van de film nadat er dreigementen kwamen met terreuraanslagen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren