logo songteksten.net

'Twee dagen bewusteloos na drogeren door Cosby'

(Novum) - Een vrouw claimt twee dagen bewusteloos te zijn geweest nadat Bill Cosby haar had gedrogeerd. Dat vertelt ze in een uitzending van Dr. Phil.

De lijst van vermeende slachtoffers van Bill Cosby blijft maar groeien. In een nieuwe uitzending van Dr. Phil die vrijdag wordt uitgezonden, treedt een vrouw die zich Lisa noemt naar buiten met haar verhaal. Ze vertelt dat ze als aspirerend model in 1988 een ontmoeting had met de komiek en het bewustzijn verloor nadat ze drankjes van hem kreeg.

Ze werd pas na twee dagen wakker. "Ik kon me alleen nog herinneren dat hij met zijn hand over mijn hoofd wreef", vertelt Lisa. Ze heeft geen idee of Cosby haar ook seksueel misbruikt heeft. "Hij had een shotje meegenomen, het was bruin. Ik zei dat ik niet drink, maar hij zei dat het me zou ontspannen."

Lisa voegt zich bij een gezelschap van inmiddels meer dan 25 vrouwen die naar buiten zijn gekomen met soortgelijke verhalen over Bill Cosby. Verspreid over tientallen jaren zou de komiek de vrouwen hebben gedrogeerd en seksueel hebben misbruikt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren