logo songteksten.net

Gordon heeft bijrol in aflevering A'dam-EVA

(Novum) - Zanger Gordon heeft zondag een bijrolletje in de zevende aflevering van het nieuwe seizoen van hitserie A'dam-EVA. Hij geeft het startschot tijdens de Dam-tot-Damloop waar hoofdpersoon Adam aan meedoet.

De opnames voor de aflevering werden gemaakt tijdens de echte Dam-tot-Damloop in 2013 waaraan Gordon deelnam. Acteur Teun Luijkx, die Adam speelt, raakte zo geïnspireerd dat hij de vijftien kilometer lange wedstrijd een jaar later echt heeft gelopen.

Het tweede seizoen van A'dam-EVA, dat uit acht afleveringen bestaat, gaat net als seizoen 1 over verbinden in de grote stad. Maar meer dan in de eerste reeks ligt de nadruk nu op de hoofdkarakters en hun familie en vrienden. De hoofdrollen van Adam en Eva, die proberen te wennen aan hun rol als ouders, worden weer gespeeld door Luijkx en Eva van de Wijdeven.

De serie is een fenomeen aan het worden: door het hele land zijn er allerlei cafés waar mensen elke zondagavond afspreken om samen te kijken. Het derde seizoen is overigens al in de maak: het is de bedoeling dat dit komend voorjaar al wordt opgenomen.

Het is niet de eerste maal dat Gordon verschijnt in een televisieserie. In Pittige Tijden speelde hij al eens een geest, en in de TV-Kantine was de zanger ooit te zien als wulps barmeisje Mimi.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren