logo songteksten.net

Amanda Bynes wil weer gaan studeren

(Novum) - Amanda Bynes heeft woensdag een rondleiding over de campus van de University of South California (USC) gehad. Volgens entertainmentwebsite TMZ heeft Bynes interesse in een studie psychologie.

Een medewerker van de toelatingsafdeling van de universiteit vertelt dat een student met een psychiatrische achtergrond ook welkom is op USC. Het enige dat belangrijk is, is dat de leerling de juiste vooropleiding heeft en in staat is de studie te volgen.

De 28-jarige actrice, die de laatste jaren meermaals in een inrichting belandde, heeft met meerdere studenten op de campus gesproken over haar mogelijke studie, met psychologie als hoofdvak. Bynes zou op zijn vroegst volgend jaar herfst kunnen beginnen.

De actrice liet in oktober al weten graag psychologie te willen studeren. Destijds was ze nog van plan in New York te gaan studeren. Eerder volgde ze een opleiding aan de modeacademie in Los Angeles. Daar werd ze volgens geruchten eerder dit jaar weggestuurd omdat ze geregeld stoned in de collegebanken zat.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren