logo songteksten.net

Huwelijk Mel B is voorbij

(Novum) - Het zou heel goed kunnen dat Mel B en haar man Stephen Belafonte uit elkaar gaan. Bronnen vertellen Mirror dat de zangeres nadenkt over een scheiding. "Mel weet dat het geen makkelijke weg is, het zal best lastig worden. Maar ze weet ook dat haar huwelijk voorbij is."

Het zou al tijden niet goed gaan tussen de Spice Girl en haar man. Volgens de krant is Stephen met hun dochter naar Los Angeles vertrokken en zit Mel nog in een hotel in Londen. Ze werd vorige week in het ziekenhuis opgenomen met onduidelijke klachten en daar is ze nog van aan het bijkomen. "Mel is heel erg boos dat Stephen er zomaar vandoor is gegaan." Volgens de bron gaat deze actie de zangeres een stap te ver. "Het is de druppel die de emmer doet overlopen."

Mel zou nu helemaal geen zin meer hebben om bij haar man in de buurt te zijn. "Ze wil nu even liever niet in de spotlights staan. Ze denkt na over haar toekomst en in de plannen die ze maakt, komt Stephen niet voor." De zangeres zou zelfs haar telefoonnummer hebben veranderd zodat Belafonte haar niet meer kan bereiken.

Mel en Stephen trouwden in 2007 met elkaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren