logo songteksten.net

Angelina en Brad hechter na regieklus

(Novum) - Angelina Jolie en Brad Pitt zijn een hechter stel geworden nadat Jolie samen met haar man een film maakte. Dat vertelt ze in een interview met New York Daily News.

"Ik denk dat het nodig is voor artistieke stellen om iets te delen dat diep en artistiek is", vertelt Jolie, die na het maken van Unbroken snel doorging met nog een klus als regisseur.

Samen met haar man produceerde ze By the Sea. Het sterrenkoppel speelt tevens te hoofdrol in de nog te verschijnen film, maar vooral doordat ze Brad moest regisseren, groeiden de twee naar elkaar toe. "Het heeft ons hechter gemaakt. Ik realiseerde me eerst niet hoe goed dit voor ons zou zijn."

De dramafilm By the Sea verschijnt volgend jaar en is de eerste film sinds Mr. and Mrs. Smith uit 2005 waarin Brad en Angelina samen verschijnen. Momenteel is Jolie nog druk bezig met het promoten van het door haar geregisseerde Unbroken, die in de Verenigde Staten op eerste kerstdag in de bioscopen te zien is. Unbroken draait in Nederland vanaf 8 januari in de bioscopen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren