logo songteksten.net

Dean Saunders deelt kerstboodschap

(Novum) - Dean Saunders steekt eenzame mensen een hart onder de riem tijdens de kerstdagen. In een videoboodschap op Instagram wenst hij iedereen een vrolijk kerstfeest. "Vandaag is het een moeilijke dag voor sommige mensen. Vandaag is het juist de dag dat je erachter komt dat je iemand zo hard kunt missen. Ik wil die mensen een hart onder de riem steken."

Zelf mist hij ook iemand op deze eerste kerstdag. "Juist vandaag mis ik je het meest", staat er bij zijn bericht. Naar wie hij verwijst is niet duidelijk. Begin december vertelde Dean nog aan Story dat hij dit jaar ondanks de breuk met ex Jamie Faber wel samen met haar en hun zoon kerst zou vieren.

Jamie en Dean gingen in april dit jaar uit elkaar. De styliste deed vervolgens aangifte tegen haar ex wegens mishandeling. Dean ontkende, maar kreeg in mei wel een voorwaardelijke werkstraf van veertig uur en een boete van vierhonderd euro. Ook moest hij in therapie. In augustus werd de zanger opgepakt op verdenking van het in brand steken van de auto van zijn ex-schoonouders.

Vanwege alle problemen mocht Dean, die altijd gezegd heeft onschuldig te zijn, zijn zoon al die tijd niet zien. Pas in oktober, kort voor de tweede verjaardag van London, kon Dean zijn zoon weer zien. Vorige maand hoopte hij zelfs nog op een hereniging met Jamie. "Ik blijf het een mooi meisje vinden, dus wie weet", zei hij destijds.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren