logo songteksten.net

Mel B en Stephen Belafonte vieren samen kerst

(Novum) - Mel B en Stephen Belafonte hebben na een aantal roerige weken samen Kerstmis gevierd. Dat blijkt uit een foto van het gezin die de voormalige Spice Girl op Instagram heeft gezet.

Al weken melden de Britse tabloids dat het huwelijk van Mel B en de Amerikaanse filmproducer op springen staat. Belafonte zou haar zelfs hebben geslagen. De foto vertelt een heel ander verhaal. "Vrolijk kerstfeest! #familytime #funday", schreef de zangeres bij het gezellige kiekje.

De geruchten ontstonden nadat jurylid Mel B met vermeende blauwe plekken bij X Factor te zien was. Stephen ontkende met klem dat hij haar iets aan had gedaan en richtte zijn pijlen op de media. "Wie beschuldigt mij hiervan? Heeft zij dat gedaan? De politie? Het ziekenhuis?"

Ook Mel B's dochter Phoenix uit een eerdere relatie heeft zich in de discussie gemengd. Belafonte zette een foto op Instagram van hem en het meisje van 15 jaar in de auto. "Ik en Phoenix doen nog wat laatste inkopen voor de kerst", stond erbij. Daarop kreeg de producer de wind van voren.

Belafonte zou de foto alleen hebben geplaatst om Mel B te pesten. "Kan iedereen even rustig doen?", nam Phoenix het in de reacties op voor haar stiefvader. "Hij heeft mijn moeder helemaal niet geslagen, ik weet niet wie dat stomme verhaal de wereld in heeft geholpen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren