logo songteksten.net

Kate meest stijlvolle vrouw van 2014

(Novum) - Catherine, de echtgenote van prins William, is volgens de Britten de meest stijlvolle vrouw van het afgelopen jaar. Zij versloeg daarmee modeontwerpster Victoria Beckham en zangeres Cheryl Cole, die op plek twee en drie eindigden.

Dagblad Daily Mail hield een enquête onder tweeduizend Britten. De 32-jarige hertogin van Cambridge kreeg de hoogste waardering vanwege haar uitstekende kledingkeuze. "Tijdens al haar publieke optredens zag ze er imponerend uit, ze heeft nog nooit gefaald, zelfs niet tijdens haar zwangerschap. Het is dus niet verrassend dat ze gekozen is tot de meest stijlvolle vrouw van 2014", zegt een woordvoerder van de modewebsite die het onderzoek uitvoerde.

Helemaal onderaan de lijst eindigde voormalig glamourmodel Katie Price, die volgens de Britten door haar opzichtige kledingstijl de minst stijlvolle vrouw van 2014 is. Ook Kim Kardashian viel niet erg in de smaak. De realityster bleef Price nipt voor.

Eerder deze week bleek uit een rondvraag van de Belgische zender VTM dat de Vlamingen Catherine de mooiste prinses van Europa vinden, ook al draagt ze die titel niet. Koningin Máxima werd door VTM uitgeroepen tot mooiste koningin van ons continent.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren