logo songteksten.net

Abortus achtervolgde Nicki Minaj hele leven

(Novum) - Een abortus tijdens haar tienerjaren is Nicki Minaj niet in de koude kleren gaan zitten. Dat onthult ze in een interview met Rolling Stone.

"Ik dacht dat ik dood ging", vertelt de rapper over het moment toen ze erachter kwam dat ze zwanger was toen ze nog op de middelbare school zat. Ze besloot een abortus te nemen. "Ik was een tiener. Ik was niet klaar voor een baby, ik had niets te bieden aan een kind." De muzikante benadrukt dat het geen makkelijk besluit was: "Het was het moeilijkste dat ik ooit heb doorgemaakt. Het heeft me mijn hele leven achtervolgd."

Minaj besloot op haar nieuwe album The Pinkprint meer open te zijn over haar privéleven. "Een van mijn doelen was om mensen een inkijkje te geven in mijn leven, iets dat ik eerst altijd erg privé heb gehouden." Ze werd daarvoor vooral geïnspireerd door haar breuk met Safaree Samuels, waarmee ze elf jaar een relatie had. "Ik moest simpele dingen leren zoals alleen slapen. Ik heb besloten om dit soort gevoelens niet langer te verbergen. Ik ben een kwetsbare vrouw en daar ben ik trots op."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren