logo songteksten.net

Documentaire Backstreet Boys eenmalig in bios

(Novum) - De documentaire Backstreet Boys: Show 'em What You're Made Of draait donderdag 26 februari eenmalig in zeventien Nederlandse bioscopen. Aansluitend aan de filmvertoning zien de bioscoopbezoekers live een concert van een halfuur van de boyband vanuit Londen. Dit maakte Pathé dinsdag bekend.

De documentaire toont de hoogte- en dieptepunten die de bandleden van hun jeugd tot volwassenheid beleefden. De opnames begonnen in 2012 toen ze na lange tijd weer samenkwamen voor een nieuw album en de viering van de twintigste verjaardag van de band. Tijdens de reünie worden vriendschapsbanden aangehaald, maar komen ook oude en nieuwe spanningen naar voren. Pathé noemt de documentaire een 'verrassende en emotionele film over roem, rijkdom, verraad en oude vriendschappen die nooit verdwijnen'.

De Pathé-bioscopen die de documentaire draaien bevinden zich in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Breda, Eindhoven, Groningen, Haarlem en Tilburg. Ook Cinecity in Terneuzen en Vlissingen doen mee, net als CineMec Ede, Foroxity Roermond en Sittard en Movie Unlimited in Almelo, Kampen en Zevenaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren