logo songteksten.net

Julia Roberts regisseert Batkid-film

(Novum) - Julia Roberts gaat een film regisseren over het leven van het inmiddels wereldberoemde jochie Miles Scott. Beelden van Scott gingen in 2013 de hele wereld over toen hij als mini-Batman San Francisco redde. De toen vijfjarige Miles leed aan leukemie en mocht van de Amerikaanse Stichting Doe een Wens een wens in vervulling laten gaan, en dat was Batman spelen. Uiteindelijk werkte zelfs president Barack Obama mee aan het laten uitkomen van Miles wens.

Naast de president deden enkele duizenden inwoners van San Francisco, de landelijke media en politie in de stad mee aan de wens van Miles. Niet alleen mocht hij verkleed als Batman zijn geliefde stad redden, ook mocht het kleine mannetje een ritje maken in de Batmobile. De film over het leven van Miles en het in vervulling gaan van zijn wens wordt gebaseerd op de documentaire Batkid Begins: The Wish Heard Around the World, die dit weekend in première gaat tijdens het Slamdance Film Festival in Utah.

Met Miles zelf gaat het volgens de Los Angeles Times inmiddels naar omstandigheden goed. Het jochie heeft zijn behandelingen goed doorstaan en volgens artsen is hij aan de beterende hand.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren