logo songteksten.net

Eerbetoon Williams, Hoffman bij SAG Awards

(Novum) - Tijdens de SAG Awards in Los Angeles werd zondagavond een eerbetoon gebracht aan onder anderen Robin Williams, Philip Seymour Hoffman en Joan Rivers. "Terwijl we de prestaties van onze mede-artiesten eren, staan we ook stil bij het overlijden van leden van onze gemeenschap", zei acteur Liev Schreiber volgens het Amerikaanse tijdschrift People.

Williams, die in zijn carrière twee SAG Awards heeft gewonnen, overleed in augustus door zelfmoord op 63-jarige leeftijd. Hoffman stierf in februari vorig jaar door een overdosis drugs. Hij won in 2006 een SAG Award voor zijn hoofdrol in Capote, en werd nog eens zes keer genomineerd.

Rivers, die in september op 81-jarige leeftijd overleed na complicaties bij een operatie, was bij het jaarlijkse prijzenevenement van de Amerikaanse acteursvakbond vooral bekend om haar interviews op de rode loper.

Andere acteurs die het afgelopen jaar overleden en werden geëerd waren Misty Upham, Lauren Bacall, James Garner, Elaine Stritch, Mickey Rooney, Casey Kasem, Meshach Taylor en Shirley Temple.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren