logo songteksten.net

BN'ers hebben zin in Michiel de Ruyter

(Novum) - Een keur aan bekende Nederlanders verzamelde zich maandagavond in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam voor de première van de historische zeeheldenfilm Michiel de Ruyter. In totaal 1200 gasten mochten de eerste vertoning bijwonen op het speciaal voor de gelegenheid tot bioscoop omgetoverde binnenplein van het museum.

De hoofdrolspelers arriveerden als eersten per boot bij de aanlegsteiger van het historische pand in Amsterdam. Daar werden Frank Lammers, Sanne Langelaar, Barry Atsma, Lieke van Lexmond, Egbert-Jan Weeber, Derek de Lint, Tygo Gernandt en Roeland Fernhout en medespelers op de rode loper onthaald door tamboers, blazers en fakkeldragers van de Koninklijke Marine. De overige cast- en crewleden, familie, vrienden en tientallen genodigde BNers werden daarna met een pontje bij het museum afgezet.

Hoofdrolspeler Frank Lammers liep met zijn hele gezin over de loper voorafgaand aan de première. Ook de voltallige familie Borsato kwam langs om de acteerprestaties van dochter Jada te bewonderen. Janine van den Ende had haar dochter meegenomen voor een avondje uit. En ook onder anderen André van Duin, Johan Nijenhuis en De Ruyter-nazaat Frits de Ruyter de Wildt waren aanwezig.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren