logo songteksten.net

Gers Pardoel zingt song Shaun het Schaap

(Novum) - Gers Pardoels nieuwe single is te horen als aftitelsong van de nieuwe film Shaun het Schaap: de film. Dat maakt distributeur Lumière bekend.

De film is gemaakt door animatiestudio Aardman Animations. Hij gaat 25 maart in de bioscopen draaien. Wie het einde ziet, hoort daarbij het nummer Nooit Meer Alleen van Pardoel.

De kersverse vader is al jaren fan van Shaun en stond dan ook direct positief tegenover de samenwerking rond de film. "Als jonge vader kan je niet om Shaun het Schaap heen", aldus Pardoel. "Het is zo knap gemaakt en zo grappig. Nooit meer alleen is volgens mij een te gekke aftitelsong. Het gaat over pure liefde, weten dat je het leven nooit meer in je eentje hoeft te leven."

Het personage Shaun dook het eerst op in de film A Close Shave van het animatieduo Wallace en Gromit. In 2007 kreeg het schaap een eigen tv-serie. De bioscoopfilm plaatst Shaun en zijn kudde in een nieuwe omgeving. Hun kattenkwaad zorgt er dit keer voor dat de boer wordt weggevoerd van de boerderij. De schapen moeten samen de grote stad trotseren om hem te redden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren