logo songteksten.net

Anouk en Kensington op strandfestival Zand

(Novum) - Anouk en Kensington treden komende zomer op tijdens de achtste editie van strandfestival Zand in Almere. Dat heeft de organisatie woensdag bekendgemaakt. Ook vaste gast Guus Meeuwis is dit jaar weer van de partij.

De presentatie van het festival is ook dit jaar in handen van Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond. De presentatoren zijn blij dat de festivalorganisatie artiesten heeft weten te strikken die momenteel volop in de belangstelling staan. Zo viert Guus Meeuwis vlak voor het festival zijn jubileumjaar in Eindhoven, verkocht Kensington in recordtempo twee keer de Ziggo Dome uit en opent Anouk de huidige editie van De Vrienden van Amstel Live.

"We zijn ontzettend trots dat we dit jaar deze fantastische artiesten hebben weten te strikken. Eigenlijk kunnen we wel verklappen dat we dit jaar het beste programma hebben in acht jaar tijd", aldus Van Lexmond.

Strandfestival Zand wordt 22 augustus gehouden op het strand van Almere en duurt een dag. Elk jaar trek het festival zo'n 25 duizend bezoekers. De rest van de line-up volgt nog.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren