logo songteksten.net

'Bruce Jenner krijgt eigen realityserie'

(Novum) - Bruce Jenner krijgt een eigen realityshow waarin hij een 'ingrijpende levensverandering' laat zien. Dat schrijft althans het Amerikaanse tijdschrift People op basis van ingewijden.

De insiders bevestigen dat er momenteel gewerkt wordt aan een eigen serie voor Jenner, die tot nog toe negen seizoenen lang te zien was in Keeping Up With The Kardashians.

Paparazzi legden de afgelopen maanden vast dat de voormalig atleet sinds zijn scheiding steeds meer transformeerde tot vrouw. Zelf wilde Jenner zich daar vooralsnog niet over uitlaten. "Zijn filmcrew is verteld dat ze het geheim moeten houden", meldt een bron.

Na de hardnekkige geruchten over de geslachtsverandering van de realityvader, meldden verschillende bronnen en onlangs ook stiefdochter Kim Kardashian dat Jenner het nieuws op zijn eigen manier bekend zal maken. "Ik denk dat Bruce zijn verhaal zelf zal delen wanneer de tijd daar rijp voor is", vertelde Kim, die haar stiefvader zag opknappen sinds de scheiding van haar moeder. "Hij is gelukkiger dan ooit."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren