logo songteksten.net

Nanny klaagt Mariah Carey aan

(Novum) - Een drukke Mariah Carey liet haar kinderen soms wel tot honderd uur per week achter bij Simonette DaCosta. Voor de overuren kreeg de nanny echter niks uitbetaald dus stapt ze nu naar de rechter, schrijft New York Daily News.

De kinderverzorgster begon in 2013 te werken voor Mariah Carey en Nick Cannon. Ze zorgde niet alleen thuis voor de kinderen, maar ook tijdens concerten van de diva waakte DaCosta over het kroost van Carey. "Ze was 24 uur per dag beschikbaar en paraat", vertelt DaCosta's advocaat Eli Freedberg. "Ze moest ieder bevel opvolgen, ook midden in de nacht."

DaCosta kreeg tot 7200 dolla per maand om te zorgen voor tweeling Moroccan and Monroe, maar voor de overuren zag de nanny geen cent. DaCosta werd ontslagen nadat de popdiva vond dat ze te hecht raakte met haar kinderen. "Ze zorgde te goed voor de kinderen", vertelt Freedberg. "Carey maakte zich zorgen over dat de kinderen in de war konden raken wie hun moeder was."

De nanny eist een schadevergoeding van honderdduizend euro. Het is de tweede keer in een maand tijd dat de zangeres wordt aangeklaagd als gebrekkige werkgever. In december klaagde een voormalig medewerker haar aan vanwege het niet uitbetalen van overuren gedurende maar liefst zeven jaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren