logo songteksten.net

'Lindsay Lohan sjoemelde met taakstraf'

(Novum) - De rechter vermoedt dat er gesjoemeld is met de taakstraf van Lindsay Lohan. Zo zou ze urenlang met fans hebben gepraat, meldt entertainmentwebsite TMZ.

Nadat de papieren werden ingeleverd die lieten zien dat Lohan in negen dagen tachtig uur had afgewerkt, werden de wenkbrauwen gefronst. Er werd achttien uur opgeschreven voor ontmoetingen met fans die ze had na haar optredens in theatervoorstelling Speed-the-Plow. Nog eens zeventig uur besteedde Lohan aan het praten met andere mensen die een taakstraf uitzaten. Er werd verklaard dat de ontmoetingen met Lohan een inspirerende functie vervulde.

De aanklager heeft twee weken gevraagd uit te zoeken wat de actrice nou precies heeft uitgevoerd om haar 240 uur aan taakstraf vol te maken. Die straf kreeg Lohan opgelegd van een Amerikaanse rechter wegens roekeloos rijgedrag in 2013 en had ze al lang af moeten hebben. Vlak voor de deadline afgelopen dagen raffelde ze de uren af in Londen, wat kan verklaren dat de uren op dubieuze wijze zijn ingevuld.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren