logo songteksten.net

De Leeuw en Van Duin gast bij Willeke-gala

(Novum) - Paul de Leeuw, André van Duin en Jenny Arean zijn speciale gasten tijdens de galashow van Willeke Alberti in Theater Carré in Amsterdam. Ook Tonny Eijk en haar zoon Johnny de Mol maken hun opwachting in de speciale avonden waarop de zangeres verschillende jubilea viert. Dat heeft haar woordvoerder donderdag gemeld.

Alberti viert op 2 en 3 februari met twee unieke concerten haar eigen zeventigste verjaardag, haar zestigjarig jubileum als artiest en de dertigste sterfdag van haar vader en inspirator, Willy Alberti. "Het worden grootse avonden", vertelt de zangeres.

"Het wordt een heel persoonlijke muzikale reis waarop ik met veel vrienden het leven wil vieren en herinneringen ophaal aan mijn lange carrière. Daarin is uiteraard een heel grote rol weggelegd voor mijn vader. Zonder hem was ik vermoedelijk nooit in dit vak beland." Een groot deel van de opbrengst van de galavoorstelling gaat naar de Willeke Alberti Foundation, die culturele activiteiten voor zieke kinderen, senioren en minder validen organiseert. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren