logo songteksten.net

Georgina Verbaan in jury Popster!

(Novum) - Georgina Verbaan en Henkjan Smits zijn binnenkort te zien in het nieuwe SBS6-programma Popster! De zender meldt dat de twee aan de slag gaan als juryleden.

Verbaan vindt het behoorlijk spannend en dat heeft niet alleen te maken met haar rol als jurylid in een grote show. "Ik heb overwogen om dit programma niet te doen, maar eigenlijk alleen vanwege mijn poppenfobie. Zodra poppen op mensen lijken krijg ik het benauwd", legt Verbaan uit. "Maar ik heb al wat mogelijke kandidaten mogen zien en dat maakt me toch nieuwsgierig. Tijdens het jureren kijk ik met name naar het vaktechnische aspect. Wie weet me met zijn act te raken? Ontroert het me, of maakt het me aan het lachen?"

Smits was al te zien als jurylid in Idols en Popstars. "Toen ik werd gevraagd voor Popster! dacht ik eerst: moet ik dit wel doen? Ik heb al zo veel talentenjachten gedaan en ben nu talent in het bedrijfsleven aan het coachen. Maar het idee van een talentenjacht voor poppen maakte me toch erg nieuwsgierig."

Popster! is de nieuwe vrijdagavondshow van SBS6 en wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij, ze wordt hierbij bijgestaan door André van Duin in de rol van meneer Wijdbeens. Het gaat erom wie de leukste, opvallendste en meest originele poppenact kan bedenken en uitvoeren. Popster! is vanaf 13 maart op televisie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren