logo songteksten.net

Trailer Game of Thrones seizoen 5 gelekt

(Novum) - Een speciale trailer van het vijfde seizoen van de HBO-serie Game of Thrones is gelekt. De extra lange versie werd getoond in IMAX-bioscopen. Iemand filmde de trailer en zette de beelden op YouTube. Eerder dan gepland is het nieuwe, twee minuten durende voorproefje dus te zien.

De trailer begint met beelden van Cersei en Jaime Lannister bij de kist van koning Joffrey Baratheon. Lord Petyr Baelish vertelt Sansa Stark dat er geen gerechtigheid in de wereld bestaat, tenzij ze er zelf voor zorgen. "Neem wraak voor je familie", aldus Lord Petyr. Ook onze eigen Carice van Houten is kort te zien in haar rol als Melissandre.

De trailer eindigt met een gesprek tussen Lord Varys en Tyrion. "De Seven Kingdoms heeft een leider nodig die door miljoenen geliefd is, een sterk leger en de juiste familienaam", aldus Varys. Tryion vraagt vervolgens waar ze die man gaan vinden, waarop Varys antwoordt: "Wie heeft het over een man?" Hieropvolgend komt er een korte flits van Daenerys Targaryen.

De trailer is te zien op YouTube. Totdat HBO de officiƫle versie uitbrengt, moeten fans het doen met een wat mindere beeldkwaliteit. Seizoen vijf komt in april op de televisie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren