logo songteksten.net

Kris niet blij met geslachtsverandering Bruce

(Novum) - Bruce Jenner wil in de toekomst definitief als vrouw door het leven gaan, bevestigt een bron dichtbij de familie van de realityster aan People. Maar niet iedereen zou vrede hebben met deze beslissing.

"De kinderen maken zich vooral druk om Bruce zijn geluk", weet de insider. "Het is erg intens allemaal. Uiteraard steunt niet iedereen hem voor de volle honderd procent. Verschillende mensen hebben verschillende reacties. Maar iedereen houdt van hem."

TMZ meldt dat Bruce vorige maand aan zijn familie bekend heeft gemaakt dat hij voortaan als vrouw door het leven wil. Tijdens dat gesprek zou ex-vrouw Kris Jenner niet erg positief hebben gereageerd op dat nieuws.

Om het zijn familie zo gemakkelijk te maken, verandert Bruce, die een jaar geleden zou hebben besloten te willen transformeren, geleidelijk. In plaats van iedereen te choqueren, zijn de veranderingen steeds subtiel geweest. Zo heeft zijn familie de kans gekregen om langzaamaan aan zijn nieuwe uiterlijk en leven te wennen, aldus de bron tegenover People.

Afgelopen week werd bekend dat Bruce een eigen realityserie krijgt waarin zijn overgang wordt vastgelegd. De familie geeft Bruce alle ruimte en tijd. Dit is zijn verhaal en ze willen dat hij dat aan de wereld vertelt zoals hij dat wilt, aldus de bron. Volgens TMZ is het goed mogelijk dat de serie al in mei op de buis verschijnt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren