logo songteksten.net

Frank Lammers vindt BN'er zijn helemaal niks

(Novum) - Frank Lammers is te zien in de nieuwe bioscoophit Michiel de Ruyter en hij komt geregeld voorbij in Jumbo-reclames, maar de acteur is niet echt blij met zijn bekendheid. Dat vertelt hij in een interview met ThePostOnline.

Vooral door de commercials voor de Jumbo krijgt Lammers veel aanspraak op straat. "Man, als ik met mijn dochters naar de Efteling ga, moet ik een bivakmuts op", zegt Lammers. "Eigenlijk maakt het niet uit waar ik kom, ik hoor het overal."

De Michiel de Ruyter-ster benadrukt dat hij de supermarktketen wel dankbaar is. "Voor dat bedrag had ik anders tien jaar moeten werken. Nu kan ik het mij permitteren om niet allemaal rommel te doen, om mijn gezin maar te kunnen onderhouden."

Maar toch vindt Lammers BN'er zijn niets. "Geloof me, het is veel prettiger om anoniem door het leven te gaan. Het levert niets op, het is eigenlijk alleen maar storend. BN'er zijn is het ergste wat er is, maar tegelijkertijd probeer ik er goed mee op te gaan. Dat meen ik oprecht. Ik blijf altijd aardig tegen de mensen, waarvan de meeste gewoon blij zijn om mij te zien."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren