logo songteksten.net

Michelle Obama lovend over American Sniper

(Novum) - Michelle Obama heeft haar bewondering uitgesproken voor de veelbesproken film American Sniper. Tijdens een bijeenkomst om het imago veteranen in films te veranderen afgelopen vrijdag in Washington, riep ze op tot het maken van meer realistische films en documentaires over dit onderwerp. "Toon ons wie onze veteranen werkelijk zijn."

American Sniper heeft veel indruk gemaakt op de first lady van de Verenigde Staten, die de kaskraker onlangs bekeek in het vliegtuig naar Saudi Arabië. De film reflecteert de hartverscheurende verhalen die ik gehoord heb, de complexe situaties waarin onze mannen en vrouwen verkeren, de gecompliceerde wereld waarin wij leven en de moeilijke beslissingen waar zij elke dag mee belast zijn. De stress om een balans te vinden tussen de liefde voor hun gezin en de liefde voor hun land en de uitdagingen die hen te wachten als zij weer naar huis gaan, sprak ze volgens People.

De nieuwste film van Clint Eastwood gaat over voormalig Navy SEAL-scherpschutter Chris Kyle, die tot hij in 2013 zelf werd doodgeschoten naar verluidt de meest dodelijke sniper in de Amerikaanse militaire geschiedenis was. Bradley Cooper, die de hoofdrol in de voor zes Oscars genomineerde film speelt, was een van de sprekers op de bijeenkomst.

De Nederlandse première van American Sniper is op 5 maart.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren