logo songteksten.net

Guus Meeuwis opent restaurant

(Novum) - Guus Meeuwis heeft donderdag, ter gelegenheid van zijn jubileumjaar, een eigen restaurant geopend in Tilburg. Gustaaf heet het pop-uprestaurant waar de zanger de komende dagen te vinden zal zijn.

Meeuwis vertelt aan RTL Boulevard dat hij best zenuwachtig is. "Voor een concert voel ik altijd gezonde spanning. Nu voel ik hetzelfde, maar dan toch heel anders", zegt hij lachend.

Hoe Guus op het idee kwam om zijn twintigjarig jubileum te vieren met een restaurant? "Ik wilde juist iets doen waar ik in de afgelopen twintig jaar niet aan toe ben gekomen en ik hou heel erg van koken", aldus Guus. "Als ik geen zanger was geworden, had ik misschien wel mijn eigen restaurant gehad."

Guus runt het restaurant samen met sterrenchef Dick Middelweerd. "Hij is de chef, ik de sous-chef", vervolgt een vrolijke Guus. In het restaurant kunnen gasten genieten van typisch Brabantse gerechten. Guus is pas net begonnen met Gustaaf, maar met Boulevard blikt hij vast vooruit. "Het zal best vervelend zijn om dit na zes dagen weer af te breken, want ik hou nu al van deze plek."

Mensen kunnen nog tot en met maandag 9 februari naar Gustaaf.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren