logo songteksten.net

Ook Golden Earring op Volvo Ocean Race

(Novum) - Ook de Haagse band Golden Earring en Di-rect treden half juni op tijdens de Volvo Ocean Race in de haven van Scheveningen. Dat heeft de organisatie woensdag bekendgemaakt.

Afgelopen weekend werd al aangekondigd dat onder anderen Haagse zangeres Anouk en de Zeeuwse groep Racoon acte de présence geven. Ook Miss Montreal, Typhoon, Nielson en Gers Pardoel beklimmen dan het podium.

De Volvo Ocean Race is een zeilrace van ongeveer zeventigduizend kilometer rond de wereld. De wedstrijd begon in oktober in het Spaanse Alicante. Via Zuid-Afrika en de Verenigde Arabische Emiraten gingen de zeilers naar China. Zondag begon de etappe naar Nieuw-Zeeland. Daarna varen de zeilboten door naar Brazilië, de Verenigde Staten en Portugal. De laatste etappe in juni gaat van Frankrijk naar Zweden. Onderweg is een zogenoemde pit-stop in Scheveningen gepland. Een van de boten vaart onder Nederlandse vlag.

Het driedaagse muziekfestival rond de zeilrace vindt plaats op 18, 19 en 20 juni bij het Zuiderstrandtheater in Den Haag.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren